Over Ready For Softwash

Wilt u bacteriën, schimmels, algen en andere organische vlekken op milieuvriendelijke wijze laten verwijderen van stucwerk, kunststof, steen, beton of daken? Of wilt u een bedrijfspand of parkeergarage verantwoord laten reinigen? Vertrouw dan op Ready For Softwash. Wij zijn gespecialiseerd in lagedruk reiniging die effectief werkt, zonder beschadigingen aan te brengen. Met als resultaat een grondig gereinigd en ontsmet oppervlak, een frisse uitstraling en waardebehoud van uw pand.

Missie & Visie

Onze organisatie is een hecht familiebedrijf dat een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke behoefte op het gebied van effectief reinigen van oppervlakken in de breedste zin van het woord. Het accent ligt op duurzaamheid, waarbij kwaliteit, ontzorgen en gebruiksgemak speerpunten zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en duurzaamheid, lopen als een rode draad door het familiebedrijf.

Kwaliteitsborging & Milieubewustheid

De werkwijze van Ready For Softwash wordt gekenmerkt door milieubewustheid. Wij waarborgen onze kwaliteit en garanderen de hoogste veiligheidsstandaard. Onze vakkundige medewerkers zijn in het bezit van het SoftWash/Good Steward Certificaat en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Milieuvriendelijke lagedruk methode

Als ondernemers in hart en nieren, staan onze zintuigen altijd op scherp voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van gevelreiniging en exterieur reiniging. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een veiligere oplossing voor het reinigen van onder andere: gevels, daken, stucwerk en veranda’s. Al snel vonden we Softwash Systeem Amerika. Een lagedruk methode waarmee alle bacteriën en organismes direct worden gedood. Door het gebruik van de juiste combinatie van biologisch afbreekbare middelen, werkt dit systeem perfect voor het behandelen van diverse oppervlakken en doodt het de gehele bacterie/alg tot aan de wortel. Met als resultaat een volledig schone en bacterievrije ondergrond met een frisse uitstraling.

Reinigen is vakwerk. Daarom kenmerkt onze bedrijfsvoering zich door de volgende kernwaarden:

Betrouwbaarheid.
Heldere communicatie.
Gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers.
Klant gericht.
Een eindresultaat naar wens.
Tevreden opdrachtgevers en medewerkers.

SoftWash Systems

In 1992 bedacht de Amerikaan A.C. Lockyer een nieuwe manier om groene aanslag te verwijderen. In plaats van het bekende hogedruk reinigen, ontwikkelde hij een methode op basis van 100% biologisch afbreekbare chemicaliën met lage druk. Met zijn kennis van horticultuur heeft hij de duurzame methode ontwikkeld die wij nu gebruiken. Toen dit systeem in Nederland beschikbaar kwam, wilden wij hier direct meer over weten. Na demonstratie- en trainingsdagen bij de leverancier in Zwaag, waren wij onmiddellijk overtuigd dat dit effectieve en milieuvriendelijke systeem een aanwinst zou zijn voor ons bedrijf Ready For Softwash.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?