Stucwerk reinigen

Bij het afwerken van buitengevels en muren wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor stucwerk. Dit zorgt voor een eigentijdse uitstraling en tegelijkertijd wordt de onderliggende structuur van de gevel extra beschermd. Ondanks het feit dat stucwerk een duurzaam karakter heeft, is het niet onderhoudsvrij. Omdat het vrij kwetsbaar is, kan het bovendien niet zomaar op iedere manier worden gereinigd. Ready For Softwash biedt u echter een milieuvriendelijke methode met een langdurig resultaat, die het gestucte oppervlak van de gevel of muur niet beschadigt.

Uw stucwerk duurzaam laten reinigen

Zoals de naam SoftWash al doet vermoeden, is het gebruik van hogedruk uit den boze. Bij de duurzame methode SoftWashen wordt echter gebruik gemaakt van een elektrische landbouwsproeier. Hiermee wordt een biologisch afbreekbare, desinfecterende reinigingsoplossing op waterbasis aangebracht. Algen, schimmels, mos, bacteriën, meeldauw en andere organische vlekken op stucwerk aan de buitenzijde van huizen en bedrijfsmatig onroerend goed, worden hiermee verwijderd. 

Omdat er met lage druk wordt gewerkt, is er geen kans op beschadigingen aan het stucwerk. Het resultaat is een schone gevel waarmee uw pand voor jaren weer een goede uitstraling heeft. De aanslag blijft namelijk minimaal twee jaar weg.

IMG_4300 IMG_4275

Waarom stucwerk reinigen met SoftWash:

Milieuvriendelijke methode
Langdurig resultaat
SoftWash reinigt het gestucte oppervlak zonder het te beschadigen
Betere uitstraling van uw woning of bedrijfsgebouw
Waardevermeerdering van uw pand

Wilt u ook uw stucwerk laten reinigen? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?